logo-nieuw-dik-scherp-atom-design-professionals

Meer info Voor organisaties Voor professionals down-logo-atom-design-professionals

Flexibel, op korte termijn creatief talent

design-overlay-atom-design-professionals

Flexibel, op korte termijn creatief talent

Het medewerkersbestand binnen uw organisatie kan vandaag goed op orde zijn, maar morgen kan daar door ziekteverzuim of andere oorzaken ineens verandering in ontstaan. Daarnaast is binnen de organisatie wellicht meer behoefte aan flexibiliteit. Het ene kwartaal zijn er misschien 5 lopende projecten en de volgende keer zijn dat er 10 en als uw afdeling ingericht is op basis van een gemiddelde bedrijfsdrukte kan hier dus een ongewenst knelpunt ontstaan. Voor dit soort situaties zijn wij, ATOM Design Professionals, uw detacherings partner.

 

Het kan zijn dat organisaties contacten hebben met freelancespecialisten maar het kenmerk van een project is dat het een begin- en eindpunt heeft. De freelancespecialisten zullen niet altijd op korte termijn beschikbaar zijn voor werkzaamheden. Wij brengen structuur tussen vraag en beschikbaarheid van creatieve specialisten. Op dat moment moet er op hele korte termijn geschakeld kunnen worden. ATOM Design Professionals is daarop ingericht.

organisaties-werkwijze-overlay-atom-design-professionals

Selectie procedure

Selectie procedure

De selectieprocedure houdt in dat ATOM Design Professionals de kandidaten persoonlijk gesproken heeft en gedetailleerd de betreffende functie heeft doorgenomen. Daarnaast zullen wij nauwkeurig aandacht schenken aan het feit dat de persoonlijkheid van de kandidaat moet aansluiten op de cultuur van de opdrachtgever.

Wilt u meer informatie over onze professionals en dienst,
neem dan contact op via:

  Bel mijE-mail mij

  Onze tevreden klanten

  adidas-logo-atom-design-professionals-klein
  actiesport-logo-atom-design-professionals-klein
  hudsons-logo-atom-design-professionals
  nike-logo-atom-design-professionals-klein