logo-nieuw-dik-scherp-atom-design-professionals

Meer info Voor organisaties Voor professionals down-logo-atom-design-professionals

Een aantal voorbeelden

 

 

 

 

Een retail organisatie

ons-doel-overlay-atom-design-professionals

Een aantal voorbeelden

Een wereldwijd actieve retail organisatie huurt een winkelpand aan in San Francisco en er moeten tekeningen gemaakt worden hoe die ruimte zal worden ingericht en met welke producten. De afdeling Store Development is al onderbezet dus is de inzet van een internationaal ervaren specialist gewenst. De voorbereiding wordt gedaan en een lokale architect wordt ingeschakeld om de benodigde vergunningen te verzorgen.

projecten-architecten-overlay-atom-design-professionals

Een architectenbureau

Een architectenbureau

Een architectenbureau heeft veel projecten maar staat voor de strategische beslissing hoeveel medewerkers men nog wil aannemen. De inzet van een interim architect is de beste oplossing. De opdrachtgevers kunnen naar tevredenheid worden bediend en het risico van toekomstige leegloop uren kan worden vermeden.

Een projectmanagement bureau

projecten-projectmanagement-overlay-atom-design-professionals

Een projectmanagement bureau

Een projectmanagement bureau wordt verrast met een veel grotere opdracht dan verwacht. Het aannemen van nieuwe vaste medewerkers kost te veel tijd en is vooralsnog ook niet gewenst. De inzet van een ervaren projectmanager helpt het bureau door deze commercieel belangrijke fase.

projecten-vastgoed-overlay-atom-design-professionals

Een vastgoed ontwikkelaar

Een vastgoed ontwikkelaar

Een vastgoed ontwikkelaar reduceert zijn risico’s door projecten pas feitelijk te realiseren zodra ze verkocht zijn. Hoge kwaliteit renderings is nodig voor de marketingcampagne en een team van ervaren 3D tekenaars zorgt ervoor dat de catalogi er perfect uit zien.

Bouwbedrijf

ATOM-design-professionals-project-bouwbedrijf-kraan

Bouwbedrijf

Voor een multinationaal bouwbedrijf heeft een BIM modelleur meegewerkt aan een vastgoed renovatie project. De doelstelling was om met Revit de onderaannemers accurate informatie te verstrekken om daarmee het proces sneller te kunnen laten verlopen en de kans op menselijke fouten drastisch te verkleinen.

Onze tevreden klanten

adidas-logo-atom-design-professionals-klein
actiesport-logo-atom-design-professionals-klein
hudsons-logo-atom-design-professionals
nike-logo-atom-design-professionals-klein